Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Velkommen til Norgesglasshuset

Et eget hus på Hadeland Glassverk med Norgesglasset som tema. Her finnes alle produktene som bærer Norge logoen; Norgesglass fylt med gode smaker i tillegg til drikkeglass og seidler, drikkedispenser duftlys og tomme Norgesglass til hermetisering, sylting og annen konservering.
oktober 22, 2016

Norgesglasshuset er ett av årets nykommere på Hadeland Glassverk. I tillegg til alle produktene fra Norgesglasset har vi også en hyggelig cafe. Her serverer vi kaffedrikker og mineralvann, is i kuler og på pinne, sveler og pannekaker servert med Norgesglassets egenproduserte syltetøy. Alt vi serverer i Norgesglasshuset er glutenfritt! Velkommen innom!

Vil har også en liten fabrikk i Norgesglasshuset hvor vi lager vårt eget syltetøy med masse god smak, lite tilsatt sukker og mye bær og frukt. Vi etterstreber å bruke norske råvarer der vi kan. Det er fullt mulig å se inn i fabrikken gjennom store vinduer i butikken. Kom innom og smak på vårt nylagede syltetøy!

Bestill dine egne Norgesglass

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018