Hjemmelaget lyslykt

Norgesglass kan brukes til det meste. La deg inspirere av våre hjemmelagde adventslys og fine gavetips!
oktober 26, 2018

For å lage årets kuleste adventsstake trenger du fire Norgesglass, lilla flytelys, naturtråd, blomsterknopper og noen små bladkledde stilker. Her kan du være så kreativ som du vil og farge lysene med spraymaling, eller la de være som de er.

"Advent"

Av Inger Hagerup

Så tenner vi ett lys i kveld vi tenner det for glede. Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.

Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede. De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede.

Så tenner vi tre lys i kveld, for lengsel, håp og glede. De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi tre lys i kveld for lengsel, håp og glede.

Vi tenner fire lys i kveld og lar dem brenne ned. For lengsel, glede, håp og fred, men mest allikevel for fred på denne lille jord, hvor menneskene bor.

Originale Norgesglass

Hvis du har noen gode ideer for hvordan man kan lage adventlys håper vi du deler bildene dine med oss på Instagram! #norgesglasset

Flere spennende artikler!

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2020