Jordbær dessert

En lett og luftig sommerdessert som er enkel å lage. Smaken av jordbær gjør også desserten ekstra frisk og god. Server i våre originale Norgesglass så blir det ekstra festlig!
mai 16, 2018

Du trenger

1,5 dl fløte
200 g jordbær
2 eggehviter
50 g melis
1 ss sitronsaft
3 stk gelatinplater

Slik gjør du

1. Pisk fløten til krem og sett den kaldt.
2. Rens jordbær og kjør de sammen med en stavmikser til en pure. Rør inn sitronsaften.
3. Legg gelatinplatene i kaldt vann, etter ca. 5 minutter klem ut vannet. Varm opp et par spiseskjeer av jordbærpureen, løs opp gelatinplatene i dette. Rør dette inn i resten av jordbærpurren.
4. Stivpisk eggehvite og melis og rør det sammen med jordbærpureen. Tilslutt rør forsiktig inn kremen.
Fordel moussen i små Norgesglass og sett kjølig et par timer. Pynt med friske bær, revet sjokolade og mandler.

Serveringstips

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018