Jordbærmousse med friske bær

Hva er vel bedre enn jordbærmousse toppet med sesongens norske jordbær?
juni 13, 2018

Ingredienser

1 dl kremfløte
200 g jordbær
2 ss sukker
2 stk eggeplomme
2 stk eggehvite
50 g melis

Slik gjør du:

  • Pisk fløte til myk krem med en håndvisp og sett den kaldt.
  • Rens alle jordbærene og del dem. Sett av halvparten til pynt.
  • Ha jordbær og sukker i en liten kjele, og varm opp under omrøring på latemperatur til sukkeret er løst opp. Kjør med en stavmikser til glatt puré. Avkjøl.
  • Stivpisk eggehviter med melis. Bland forsiktig sammen jordbærpuré og eggeplommer, vend inn krem og til slutt de stivpiskede eggehvitene. Fordel moussen i to store glass. Dekk med plastfolie og sett i kjøleskap i minst en time.

Server i Norgesglass!

  1. NORGESKOPPEN
    NORGESKOPPEN
    Tilbudspris 209,30 Vanlig pris 299,-

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018