Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Jordbærmousse med friske bær

Hva er vel bedre enn jordbærmousse toppet med sesongens norske jordbær?
juni 13, 2018

Ingredienser

1 dl kremfløte
200 g jordbær
2 ss sukker
2 stk eggeplomme
2 stk eggehvite
50 g melis

Slik gjør du:

  • Pisk fløte til myk krem med en håndvisp og sett den kaldt.
  • Rens alle jordbærene og del dem. Sett av halvparten til pynt.
  • Ha jordbær og sukker i en liten kjele, og varm opp under omrøring på latemperatur til sukkeret er løst opp. Kjør med en stavmikser til glatt puré. Avkjøl.
  • Stivpisk eggehviter med melis. Bland forsiktig sammen jordbærpuré og eggeplommer, vend inn krem og til slutt de stivpiskede eggehvitene. Fordel moussen i to store glass. Dekk med plastfolie og sett i kjøleskap i minst en time.

Server i Norgesglass!

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018