Norgesglass til festbordet!

Slik bruker du Norgesglass som dekorasjon til den store festen! La deg inspirere av hvordan Villa Granli bruker Norgesglass for å skape en herlig feststemning!
juni 19, 2017
Norgesglass mat

Villa Granli ligger idyllisk til med utsikt over jorder, vann og fjell. Det er en staselig herregård på Vestlandet med en lang og rik historie. Et perfekt sted til å holde en bryllupsfest. For oss handler Villa Granli om ønsket å skape noe vakkert og å kunne inspirere andre sier Tove og Harald som driver Villa Granli. Sjekk ut Toves tips på hvordan man kan bruke Norgesglass til dekorasjon og servering.

Jeg bruker Norgesglassene mine til alt mulig. De er dekorative så jeg bruker dem gjerne til å servere mat i, for eksempel Tapas. Ser lekkert og innbydende ut!

villa-granli-310-min

 

villa-granli-313-min

Jeg henger Norgesglassene på veggen når jeg vil skape litt ekstra stemning i låven. Jeg fester en ståltråd rundt glasset og henger det opp med ståltråden. Da er de helt trygge.

Frame

Bruk mange Norgesglass i forskjellige høyder. Sterke farger på blomstene, og med matchende servietter. Blomstene satt i forskjellige høyder for å skape spenning på bordet. Rododendron er en perfekt blomst å dekorere bord med da de gjør mye ut av seg. Lokkene på norgesglassene blir brukt til telysholdere. Et par blomster lagt på tallerkenen som påminnelse.

Frame

still-life-111

møter-2

still-life-97

Det originale Norgesglasset

Norgesglass i porselen

Nyheter fra Norgesglasset

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018