Nøtteblanding i Norgesglass

Å lage julegaver er koselig både for den som gir og den som får. Se gode tips til velsmakende julegaver fra Blogger Marmeladedamen!
desember 4, 2018

HJEMMELAGET NØTTEBLANDING

1 eggehvite

200 gram rå peanøtter

400 gram blanda nøtter f.eks. valnøtter, mandler og hasselnøtter

2 ss brunt sukket

1 ts røkt søt paprika pulver

0.5 – ¾ ts salt

¼ ts allehånde

¼ ts kanel

SLIK GJØR DU DET

Forvarm oven til 180 Grader. Bruk e langpanne kledd med bakepapir. I stor bolle pisker du opp eggehviten til den skummer. Tilsett nøttene. Rør rundt til nøttene er dekket av eggehviten. Så tilsetter du krydderet. Rør rundt et par ganger før du heller alt over på en bakepapirkledd langpanne. Stekes i 20-25 minutter. Til nøttene er tørre. Rør i blandingen etter halv godt tid. Sjekk etter 20 minutter om blanding er tørr. Avkjøl nøtteblandingen i langpanna. Om nødvendig brekker du opp blandingen før du heller den over på et luftet glass. Oppbevares i romtemperatur i opptil 2 uker.

KJØP ORIGINALE NORGESGLASS

  1. OLJEFLASKE PORSELEN
    OLJEFLASKE PORSELEN
    Tilbudspris 90,30 Vanlig pris 129,-
  2. EDDIKFLASKE I PORSELEN
    EDDIKFLASKE I PORSELEN
    Tilbudspris 90,30 Vanlig pris 129,-

Oppskrifter på Norgesglass? Besøk marmeladedamen.com

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018