Lag barnemat selv og spar penger!

Barnemat er lett å lage og smaker godt. Ferdig barnemat på glass er ikke noe å rope hurra for! Det smaker flatt og tamt, og det blir dyrt i lengden. Med denne oppskriften kan du lage middag til deg selv og barnet i samme slengen
oktober 20, 2016

Det finnes uendelig mange oppskrifter for barnemat på nettet. Et godt tips er å introdusere spennende smaker så tidlig som mulig. Da gjør du deg selv en bjørnetjeneste da du kan lage mat til barnet og deg selv i samme slengen. Det eneste du må huske på er å droppe ingredienser som honning, salt og spinat hvis barnet er under 1 år. Les mer om kosthold til barn her!

Denne oppskriften er sunn og kjempegod, og kan fint brukes som puré middagen din også. Vi anbefaler krydret, grillet fisk eller kjøtt i tillegg til en frisk salat. Ingrediensene er tilpasset barnemat i et 0,4 liters Norgesglass:

1 ss kokosmelk

1 ts kokosolje

1 liten søtpotet

1 gulrot

1 pære

1 ss ingefær

1 ss sitron

Litt koriander

1 Norgesglass 0,4 liter

Når porsjonen til babyen er hentet ut med en ren skje settes Norgesglasset tilbake i kjøleskapet. Vi har erfart at denne oppskriften holder seg til maten er spist opp. 3-4 dager!

Skaff deg en blender og lag din egen barnemat! Lyst på mer inspirasjon og sunne oppskrifter? Sjekk ut #røtteroppskrifter!

Hvilket lokk liker du best?

Flere spennende artikler!

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2020