Det beste med denne oppskriften er at du trenger så få ingredienser, og så fort du har kjøpt noen Norgesglass er du klar til å begynne! Bare husk å sterilisere alle delene som følger med - selv metallhengslene og skrulokkene. Tips: lag dobbel porsjon, så kan du gi bort noen glass med syltet rødløk som julegave!

C.blends sin syltet rødløk
Syltet rødløk er enkelt, smakfullt og har en herlig farge! Varier smaken ved å tilsette hvitløk eller tørkede urter. Prøv gjerne med andre typer løk også, som sjalottløk eller gul løk.
desember 7, 2016

For å lage Christinas syltede rødløk trenger du:
3 rødløk
1/2 ts salt
3 ss kokossukker
2 dl vann
1 dl eplecidereddik
Kutt rødløk i tynne ringer. Kok opp eddik og kokossukker før du tilsetter løken. La det trekke i 10 minutter. Smak til med salt. Oppbevares kjølig og mørkt på Norgesglass.
Hvilket lokk liker du best?
Av Christina Fostad Moe - Cblends