C.blends sin syltet rødløk

Syltet rødløk er enkelt, smakfullt og har en herlig farge! Varier smaken ved å tilsette hvitløk eller tørkede urter. Prøv gjerne med andre typer løk også, som sjalottløk eller gul løk.
desember 7, 2016

Det beste med denne oppskriften er at du trenger så få ingredienser, og så fort du har kjøpt noen Norgesglass er du klar til å begynne! Bare husk å sterilisere alle delene som følger med - selv metallhengslene og skrulokkene. Tips: lag dobbel porsjon, så kan du gi bort noen glass med syltet rødløk som julegave!

For å lage Christinas syltede rødløk trenger du: 

3 rødløk

1/2 ts salt

3 ss kokossukker

2 dl vann

1 dl eplecidereddik

Kutt rødløk i tynne ringer. Kok opp eddik og kokossukker før du tilsetter løken. La det trekke i 10 minutter. Smak til med salt. Oppbevares kjølig og mørkt på Norgesglass.

Hvilket lokk liker du best?

  1. GLASS M/HENGSLET LOKK 0,4L
    GLASS M/HENGSLET LOKK 0,4L
    Tilbudspris 34,30 Vanlig pris 49,-
  2. NORGESGLASS 1L
    NORGESGLASS 1L
    Tilbudspris 48,30 Vanlig pris 69,-

Av Christina Fostad Moe - Cblends

Har du noen spørsmål om mat eller snacks som er fri for egg, gluten, soya og melk? Kontakt Christina på Instagram og Facebook!

La deg inspirere!

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2018