Her har vi samlet de spørsmålene som vi oftest møter fra våre kunder.
Dersom du ikke finner svar på ditt spørsmål, kontakt oss og vi vil hjelpe deg.

KJØP

FRAKT

 • Hvor lang er leveringstiden?
  Ordrene blir pakket og sendt fra vårt logistikksenter på Østlandet. Normal leveringstid er 1-4 virkedager, avhengig av hvor i landet pakken skal sendes.
 • Hva koster frakten?  
  Standard fraktsats er 99,-. Vi har fri frakt ved ordre over kroner 500,- etter fratrukket rabatt. I kampanjeperioder kan det være gratis frakt.

ANGRERETT

 • Jeg har ikke mottatt varen ennå - kan jeg kansellere kjøpet?
  Dersom du ønsker å kansellere ordren gi oss beskjed om dette så raskt som mulig ved å sende oss en mail på kontakt@norgesglasset.no. Dersom ordren ikke allerede er effektuert vil vi gjør det vi kan for å møte ditt ønske.
 • Hvordan returnerer jeg varer jeg ikke vil ha, og koster dette noe?
  Ordinær angrefrist for netthandel er 14 dager. Hos oss har du en utvidet angrerett i totalt 30 dager fra varen er mottatt. Varen må være i salgbar stand dvs. ubrukt og med originalemballasjen intakt. Returporto tilfaller kunden. Husk å legge ved utfylt angrerettskjema (lastes ned HER). Tilgodehavende vil bli kreditert tilbake på konto et par dager etter at vi har mottatt og behandlet returen. Viktig: Du må benytte returseddel fra Postnord som følger med i pakken. Denne finner du i plastlommen utenpå sendingen sammen med følgeseddelen.

ANNET

© Porsgrunds Porselænsfabrik AS 2020