Meny
MENU

En kreativ 17. mai-dessert som imponerer gjestene!

Denne desserten tar litt tid å lage, men vekker garantert oppmerksomhet på 17. mai!

Slik gjør du

NB: Pass på at geleen og panna cottaen ikke er for varm når du heller på et nytt lag så slipper du å være redd for at glasset sprekker.

  1. Lag først en pakke med rød gelé. La den avkjøles og hell litt gele i hvert glass. (husk at du skal ha mange lag så er bedre å helle for lite enn for mye). La den stivne.
  2. Lag 1 porsjon panna cotta. Avkjøl, hell på og la stivne.
  3. Bland ut saft med zeroh og vann. Lag blå gelé av zeroh-saft, blå konditorfarge (bruk bare en liten dråpe) og gelatin. Avkjøl, hell på og la det stivne.
  4. Lag et nytt lag panna cotta, avkjøl, hell på og la det stivne
  5. Lag en ny porsjon med rød jordbærgelé, avkjøl, hell på og la det stivne.

Server i våre flotte glass!


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500