Meny
MENU

Kjøleskapgrøt med skogsbær- og banansmoothie

Denne frokosten ble jeg strålende fornøyd med! Se så flott den ble med rødkløverene på toppen! De vakre kløverblomstene er det fullt av i hagen. Visste du at det før i tiden var vanlig å tørke blomsterknoppene og bruke dem som mel?

Av Annie May Eriksrud (@Norsk_matglad på Instagram)

1476898040_appliances-17
1476898012_appliances-26
I dag har jeg ingen planer etter jobb, så da blir det nok mer research på hvilke smoothier jeg kan lage fremover. Med så mange geniale sider på nett finnes det jo nesten uendelige muligheter for smaker og teksturer. Hvilke av smoothiene mine har du likt best? Legg ut din favoritt og merk bildet med #norgesglasset

KJØLESKAPSGRØT

  • Ekstra lettmelk
  • Chiafrø
  • Havregryn
  • Sukrin
  • Oppkuttet mandel

SMOOTHIE

  • Ekstra lettmelk
  • Jordbær
  • Frossen skogsbær
  • Frossen banan
  • Yoghurt med fersken og pasjonsfrukt
Fremgangsmåte: Bland sammen ingrediensene i et Norgesglass og la stå i kjøleskapet over natten. Morgenen etter lager du smoothien og heller over den ferdige kjøleskapgrøten. Dander med… blomster?? 🙂
Klikk her for å lese flere oppskrifter!
Tag bildene dine med #norgesglasset
Vi regramer gjerne!

Norgesglasset kommer i fire praktiske størrelser


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500