Meny
MENU

Slik lager du vintersalat på Norgesglass!

Dette er en frisk og god lunsj du kan spise året gjennom. Så lenge du lager den i et Norgesglass er det enkelt å ta den med dit du skal. 

Av Kristin Hjelstuen – Spisogyt

Vintersalaten er frisk og sunn, og perfekt som lunsj på skolen, jobben, hjemme eller på farten! Jeg lager ofte salaten kvelden i forveien, så er det bare å åpne kjøleskapet og ta med seg lunsjen på vei ut.
For å lage Kristins vintersalat trenger du:
1 stk gulrot
½ stk avokado
1 stk eple
Litt fetaost (cottage cheese fungerer også)
½ stk tomat
Noen skiver rødløk
En håndfull salat eller spinat
En håndfull ruccola
Spekeskinke eller skiver av røkt kalkun
Dressing (2 ss creme fraiche, ½ ts sitronsaft, ½ ss dijonsennep, salt og pepper)
Slik gjør du det:
Vask og skjær opp alle ingrediensene slik du ønsker.Ved å legge ingrediensene til salaten lagvis (de ”tyngste” ingrediensene først) og i et Norgesglass, så holder salaten på sprøheten og er frisk og fin til lunsj. Ha dressingen i et beger og heller over når salaten skal spises. Du kan også ha med litt spekeskinke for å gjøre salaten ekstra delikat!
Kristin Hjelstuen er idrettsutøver i skiskyting på høyt nivå og en matentusiast. Hun jakter hele tiden etter sunne og gode oppskrifter som gjør at hun kan yte mer i idretten sin. Har du noen spørsmål om kosthold rettet mot idrett? Kontakt henne på Instagram og Facebook!

Hvilket lokk liker du best?


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500