Meny
MENU

Sommerens beste aioli

Aioli kan brukes til alt fra grillmat til reker, for ikke å snakke om som dip til en god foccacia. Server i originale Norgesglass så har du en suksess til sommerbordet!

Supergod aioli

Det fine med denne oppskriften er at du selv kan tilpasse mengde ut fra antall gjester, alt etter hvor mye du tror trengs. Vi anbefaler likevel å beregne litt ekstra da oppskriften fort kan bli en soleklar tilbehørsfavoritt blant gjestene…


Ingredienser:

Rømme

Majones

Hvitløk

Persille eller dill

Salt og pepper

Sitron

Slik gjør du:

  1. Finn frem en bolle og bland i like mye rømme som majones (mengde velger du selv).
  2. Finhakk et fedd hvitløk og ha dette i blandingen.
  3. Putt oppi litt finhakket persille eller dill etter ønske.
  4. Smak til med salt og pepper.
  5. Ferdigstill aiolien med saften av en halv sitron.

 

Hvis du har en blender hjemme anbefales det at du kjører hele blandingen en runde i blenderen før du setter den i kjøleskapet. Blandingen trenger ca. 30 min i kjøleskapet før den har fått en fin og stiv konsistens. Ønsker du at dressingen skal være lyse rosa i stil med (for eksempel) rekene? Da kan du putte en teskje rødbetesaft i dressingen for en fin, lyserosa farge på aiolien. Server i originale Norgesglass og du vil garantert løfte måltidet til et nytt nivå!

Bon appetit!

Server i originale Norgesglass


Lukk
500 kr igjen til FRI FRAKT!
0 av 500